COURAGE!

IT IS ALL ABOUT SELF CONTROL

Monday, January 3, 2011

Dieta Modelek


Dieta modelek je krátkodobá dieta, která trvá jen tři dny. Dieta modelek je vhodná, pokud potřebujete rychle zhubnout. Dietu modelek hojně využívají modelky, herečky či politici. Dieta modelek má svůj původ v Hollywoodu, proto se nazývá také Hollywoodská dieta
Během tří dnů dodržování diety modelek můžete zhubnout až 3 kilogramy. Tělo se zároveň pročistí, tudíž se vyloučí z těla škodliviny. Po tři dny se jí pouze ovoce a zelenina v přesně daném jídelníčku. Díky danému ovoci, které obsahuje enzymy, vitamíny, minerály a vlákninu, je podporována látková výměna a trávení.
Je velmi důležité, aby byl jídelníček diety modelek správně a přesně dodržen, protože jinak by nefungoval tak jak by měl. Dále je vhodné vypít minimálně 2 litry neslazených tekutin nebo vody s citronem. Pokud si myslíte, že nemáte šanci dietu modelek dodržet, zkuste zhubnout zdravě.
Suroviny potřebné k dietě modelek: 1 ananas (1 050 g), 2 banány, 16 kiwi, 500 g hroznového vína

Dieta modelek - jídelníček

1. den:
snídaně: 250 g ananasu
svačina: 250 g ananasu
oběd: 1 banán
svačina: 250 g ananasu
večeře: 1 banán

2. den
snídaně: 3 kiwi
svačina: 100 g hroznového vína
oběd: 4 kiwi
svačina: 100 g hroznového vína
večeře: 3 kiwi

3. den
snídaně: 200 g hroznového vína
svačina: 200 g ananasu
oběd: 4 kiwi
svačina: 100 g ananasu
večeře: 2 kiwi a 100 g hroznového vína
Tato dieta modelky však není vhodná pro dlouhodobé dodržování, protože neobsahuje kromě vitamínů žádné živiny jako jsou bílkoviny a sacharidy. Neměla by se proto držet častěji než jednou měsíčně. Díky jednoduchým sacharidům v ovoci, budete mít brzo hlad, proto není vhodné po tyto tři dny moc cvičit.
Pokud chcete rychle zhubnout tři kila, dietu modelek držet můžete, musíte ale počítat s tím, že jakmile začnete jíst jako předtím, tak vaše váha opět stoupne. Dieta modelek není vůbec zdravá. Pokud máte na hubnutí více času, zkuste raději zdravou redukční dietu.
Btw... pro naše ana-účely se hodí klidně delší dobu než pro ostatní :) určitě vás to nezabije

No comments:

Post a Comment