COURAGE!

IT IS ALL ABOUT SELF CONTROL

Wednesday, January 5, 2011

Olivia Palermo

Olivia Palermo in a Bikini | general










3 comments:

  1. Ahojky,
    hodím jednu kostku do půl litru vody a krátce povařím (nechám přejít varem a nechám ne vyplé plotýnce). tenhle půllitr má cca 12 kcal a zasytí, chutná jak polévka, jen v něm není zelenina.
    Já měla zatím jen borůvkový cottage, a je hrozně dobrý, dnes se chystám na jahodový, ale asi si ho stejně dám až zítra (jdeme odpolko s kámoškou na kafe, tak si dám lattéčko k svačině).

    ReplyDelete
  2. Já beru antidepresiva od 14, a popravdě už si myslím, že je nepotřřebuju - jako asi trochu jo, nikdy to nebude stoprocentní - tys taky měla anorexii vid? Já od 11 až do teď ale myslím že před rokem (18,5) se to zlepšilo o hodně. Jinak jsem byla několikrát na léčení, ale mimo to, že jsem tam nabrala a poznala nové kamarády, tak mě to po psychické stránce nepomohlo.

    ReplyDelete
  3. týjo, to je super typ! dík moc, musím zkusit zítra :) ty cottage ovocné jsem moc neviděla, taky žijem na menším městě ale když někam jedu tak mě to moc nelákalo... já ráda třeba ty jogurt yoplait extra light, znáš? ale zkusím někdy ten cottage, třeba mi zachutná! a nebo si ho vždy můžu zkusit nějak vyrobit :) ...
    od 14? měla jsem no... ale antidepresiva beru pomalu nějak od 11 let, ale nejenom kvůli tomu, jsem celá psychicky nějak...zvláštní... sebepoškozování, anorexie a tak... léčení mě naši taky chtěli poslat, ale naštěstí jsem to ukecala, to byl taky důvod proč jsem se vyhrabala z anorexie, nemohla bych na léčení... ale s těma lidma s podobnýma zkušenostma třeba...to je dobré... myslíš že na tobě ana zanechala nějaké následky?

    ReplyDelete