COURAGE!

IT IS ALL ABOUT SELF CONTROL

Sunday, May 26, 2013

prosím!!! pretty pretty plase!

Large

Is anybody here? Does anybody listen?

Lidi, jsem tu znovu... nevím, jestli silná, nevím, jestli slabá... chci mít 92 pounds =42.něco kg... ... teď mám snad 75? snad né víc... je to šílené jak jsem za ten rok přibrala .... vypadám strašně, cítím se sama... naši jsou na mě hnusní, bratr také... a přátelé? ty jsem ztratila za poslední rok úplně, snad na jednu  světlou vyjímku... ale taky nic moc... těším se že za pár dní jdu na pohor v paní ředitelce, na jednu ssš, .... dám Vám vědět... ale popravdě je to fakt na mašli... brala jsem tolik antidepresiv/prášků na spaní... přibrala jsem no... snad mě září  nějak očistí .... budu Vám všem držet palce, zatím prosím, klidně procházejte staré příspěvky, časem dodám něco nového až bude opět platit ta COURAGE(odvaha) ...jinak dneska jsem cvičila docela šíleně asi 15 minut(strašně rychle, na fastdance songs), takové různé cviky, vím, 15. min, není moc, ale já cvičila dřív třeba 5-6 minut. ....musím si na to od zítra zvyknout.... poslední půlhodinu poslouchám Courage-Superchick.... nejlepší ANA písnička... i když samozřejmě nepodporuje anu, ale dává nám to hodně odvahy a tak,... jinak nechápu tu posedlost písní od Birdy: Skinny Love.... jako je krásná, ale holky, uvědomte si, že vůbec není o anorexii, jediné proč se vám zdá že je pro-ana je asi ten název.. ale za Skinny Love se neskrývá žádná porucha přijmu potravy... kdo mi nevěří:
 Tumblr_mgbagijlng1qh2lmdo1_500_large








Large

"Móda je nejzdravější motivace pro shození váhy." Karl Lagerfeld

Jinak mojí inspirací pro můj hubnoucí rok oficiálně začínám 1.6.2013(který v pátek 24.5. trochu začal a stále bude pokračovat)
je 
Large

Světoznamná anglická topmodelka 

 Delevingne CARA

1 comment:

  1. Zlato, já jsem tak moc ráda, že zas napsala!Užjsem se fakt bála co s tebou je:/ To s vašima mě mrzí-moc dobře vim, jaký to je...a to ostatní-to taky...i já jsem opět přibrala-12 kg, takže jsem zas na 64:(( Budu moc ráda když mi aspoň občas dáš vědět jak to s tebou jde a kdykoliv budeš potřebovat, tak jsem tady...držim pěsti, ať jsme zas co nejdřív hubený a ozvi se co nejdřív!!!

    ReplyDelete