COURAGE!

IT IS ALL ABOUT SELF CONTROL

Saturday, August 27, 2011

Cukr trochu jinak - DiaChrom

DiaChrom je stolní sladidlo, jehož největší předností je to, že vedle sladící složky obsahuje navíc biologicky vysoce aktivní glukózotoleranční faktor. Tento komplex se zapojuje do mechanismů vedoucích ke snižování koncentrace cukru a cholesterolu v krvi. Má také vynikající chuť velmi podobnou cukru a bez nepříjemných pachutí. DiaChrom je vhodný v rámci dietních opatření při onemocněních jako je cukrovka nebo vysoký cholesterol. Není však určen jen pro diabetiky, ale také pro všechny osoby, které z jakýchkoliv důvodů omezují příjem cukru v potravě a chtějí sladit zdravě.

DiaChrom spojuje příjemné s užitečným. Nejen že si osladíme téměř bez kalorií, ale současně dostaneme do těla glukózotoleranční faktor, který v konečném důsledku vyvolává snížení hladiny cukru v krvi. Při pravidelném používání dochází postupně i ke snižování obsahu cholesterolu.

(source: http://www.diachrom.cz/ )

Více informací můžete najít buď na hlavních stránkách, nebo zde http://galenus.cz/pripravky-diachrom.php

Podle vlastní zkušenosti můžu říct, že je bez nějaké chuti navíc. Prostě sladké a má 0,7kcal na jednu tabletu, přičemž po ní máte kafe sladké až moc.


 

No comments:

Post a Comment