COURAGE!

IT IS ALL ABOUT SELF CONTROL

Thursday, September 6, 2012

tak nějak jsem se rozhodla

Mám motivaci(takového kluka....?) a hlavně nové vlasy, chci nové tetování, takže jdeme na to... Denně pít horkou či ledovou vodu s citronem / limetkou a nebo kdyžtak studené nebo teplé mléko... a když budu chtít nutně něco slaného tak vývar co nejméně tučný, bez nudlí! a nebo polívku zeleninovou bez soli, jak jsem psala kdysi diety podle celebrit. Jinak na blog chci dávat i svoje jiné úspěchy, písničky a tak.... Třeba dneska mi došlo cédéčko Maroon 5 Overexposed (: A jsem happy, jsou úžasní... i když to už vím tak 6 let... :D) . No  a doufám že když se takhle budu držet do konce září, zhubnu dost (: 

Tumblr_m8uwlwlnba1rqb2ifo1_500_large

3 comments:

  1. To nevadí-mně se to taky stává:D
    Jo, jenže já mezitim opět přibrala a to na 64,3, což mě vyděsilo tak, že jsem konečně začla, tak je to aspoň k něčemu dobrý:D
    Zatim kilo dole, tak uvidíme...
    A díky:) Doufám, že mi teď jakožto psychopatce nepřestaneš psát :D ale pro mě je tvůj blog strašně moc inspirativní a hlavně mi hrozně připomínáš mě samotnou...držim pěsti!A ještě jsem se chtěla zeptat-kolike je vlastně tvoje finální váha?

    ReplyDelete
  2. Promiň, že píšu až teď... byla jsem mimo blog, moje psychika mi bránila... teď už tu budou příspěvky! :) taky držím pěsti! Moje finální váha je tak 42-45kg... co ty?:)

    ReplyDelete